jueves, 20 de mayo de 2010

Practica 6. Crear entrades en nostre blog.

1.- Obrirem el navegador i hi introduirem l'adreça del nostre bloc, en aquest cas http://informaticaenlaeso.blogspot.com/.
2.- Accedim al lloc del nostre bloc.
3.- Abans de poder fer alguna cosa, haurem d'identificar-nos-hi i, per a això farem clic sobre l'enllaç Entra-hi que apareix en la part superior dreta de la pagina.
4.- Se'ns redirecciona a la pàgina de Blogger en la qual haurem d'introduir el nostre nom d'usuari i contrasenya per accerdir-hi. Una vegada introduïts premerem el botó Inicieu la sessió.
5.- Saltem a una pàgina en la qual se'ns mostra el Panell de control del nostre bloc, des del qual podrem administrar-lo.
6.- Per crear la nostra primera entrada en el blog´-- i les successives--premerem sobre l'enllaç Nou escrit.
7.- Accedim a una pàgina en la qual emplenarem un formulari que consta de dos camps: un titol i el text de l'entrada pròpiament dit. Finalment, farem clic sobre l'enllaç PUBLICAR UN MISSATGE per crar la primera entrada del nostre bloc.
8.- Es mostra una nova pàgina en la qual s'indica que l'entrada va ser creada correctament. A més proporciona un enllaç per veure com queda el nostre bloc.
9.- Premerem l'enllaç Mostra el bloc i obtindrem un resultat.
10.- Per crear una nova entrada farem clic sobre l'enllaç Nou escrit que apareix en la part superiro dreta de la pàgina del nostre bloc. Repetirem els passos 7 i 10 el nombre de vegades necessari per crear les entrades requerides.
11.- Una vegada hàgim acabat de treballar amb el nostre bloc cal que tanquem la sessio i per aixo farem clic sobre l'enllaç Surt que apareix en la part superiror dreta de la pàgina.

1 comentario: